Wie ben ik

Mijn naam is Cees en geboren op Terschelling en daar mijn jeugd doorgebracht. Daarna zijn we verschillende keren verhuisd i.v.m. zaken kopen en verkopen. Heb mijn opleiding suiker-sierwerker/banketbakker in Alkmaar en A,dam volbracht.

Door de bakkers crisis in de 60e jaren ben ik overgestapt naar de horeca, nadat ik dit ook voor gezien had gehouden overgestapt in de verzekeringswereld in de buitendienst. Daar ik toch niet het gevoel had daar te moeten blijven overgestapt in het openbaar vervoer. Waar ik als buschauffeur ben begonnen maar snel bevorderd werd in hogere functies uiteindelijk tot manager gebracht. Daar 33 jaar dienstgedaan tot mijn pensioen. Na mijn pensioen heb ik nog 5 jaar op de bus gereden in parttime dienst.

Nu wonen wij, mijn vrouw ik en de kinderen en kleinkinderen in Zeewolde naar alle te tevredenheid. Mijn grootste hobby is vliegvissen met alles erop en aan, dus ook je eigen vliegen bouwen. Uit die hobby is deze nieuwe hobby ontstaan, werken met veren en andere materialen om dit weer in een nieuw jasje te steken.

Verder ben ik nu vrijwilliger bij Natuurmonumenten op de Marker Wadden. Dit doet mij veel aan mijn jeugd denken.